Strona G³ówna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Kiedy co za³atwiæ?
Autor Wiadomo¶æ
Ewelinka63 

Do³±czy³a: 23 Lis 2016
Wys³any: 2016-11-23, 09:44   

Na ¶lubie fajnie jest mieæ buty na zmianê bo naprawdê ja ju¿ w po³owie wesela musia³am zmieniæ szpile na baleriny :) Ja stresowa³am siê przed ca³± ceremoni± pó¼niej ju¿ wszystko by³o cudownie :D :*

simela 

Do³±czy³a: 28 Kwi 2017
Wys³any: 2017-04-28, 09:58   

Z pewno¶ci± je¶li zale¿y komu¶ na dobrej kapeli i fajnej sali to pierwsze rozeznania trzeba ju¿ robiæ na rok przed zamierzona dat± wesela.

AnnaR 

Do³±czy³a: 09 Maj 2017
Wys³any: 2017-05-09, 09:32   

Ze ¶lubem jest du¿o zamieszania ale moim zdaniem to Fryzier i kosmetyczke nale¿y zamówiæ pó³ roku przed ceremoni± a miesi±c przed i¶æ na próbna fryzure oraz makija¿ to samo tyczy siê paznoici :) Bo to jak bedziemy wygladac w tym dniu jest najwa¿niejsze bo przeciez ka¿dy bedzie patrzy³ w³a¶nie na nas wiec musimy wygl±daæ idelanie , przed ¶lubem warto z2 miesi±ce przed zapisac siê na si³ke ¿eby jednak mieæ ³adnie wyrze¿bione cia³o i plecy jesli chcemy miec suknie zodkrytymi plecami "gorset" :) i to tyle w sumie ;)

Matylda22 

Do³±czy³a: 20 Cze 2017
Wys³any: 2017-06-20, 10:20   

Ja ju¿ za³atwiam od 10 miesiêcy. A za miesi±c ¶lub. Mam wra¿enie, ¿e nie zrobi³am jeszcze po³owy. Powoli panikuje :D Ale w duchu wiem, ¿e jako¶ siê wyrobie ze wszystkim :P

lonti 

Do³±czy³a: 27 Lip 2017
Wys³any: 2017-07-27, 09:22   

U mnie przygotowania zaczê³y siê 11 miesiêcy przed ¶lubem, a ostatnie poprawki jeszcze w dniu ¶lubu :P Stres niesamowity, ale na szczê¶cie ju¿ po wszystkim i uda³o siê wszystko bez ¿adnych wpadek.

KebeS 

Do³±czy³a: 08 Sie 2017
Wys³any: 2017-08-08, 09:34   

To tylko ja tak pó¼no siê zabra³am za wszystko i ustala³am dopiero 4 miesi±ce przed? :D Ale mimo wszystko uda³o mi siê za³atwiæ wszystko.

allai 

Do³±czy³a: 24 Lis 2017
Wys³any: 2017-11-24, 12:34   

Ja mimo, ¿e do ¶lubu jeszcze 14 miesiêcy to ju¿ zaczynam pierwsze przygotowania :) Im wcze¶niej tym lepiej i mniej stresu pó¼niej.

resti 

Do³±czy³a: 29 Lis 2017
Wys³any: 2017-11-29, 09:06   

Ja zawsze by³am taka, ¿e lubiê na ostatni± chwilê za³atwiaæ. Mój przysz³y m±¿ jest zupe³n± odwrotno¶ci± w tym temacie i to on za³atwia, bo siê niecierpliwi :P

Padmora 

Do³±czy³a: 26 Sty 2018
Wys³any: 2018-01-26, 10:52   

Z tym zawsze jest problem :D Ja sama zaczê³am dopiero 5 miesiêcy przed i by³o naprawdê ciê¿ko, ale siê uda³o :)

vonny 

Do³±czy³: 19 Mar 2020
Wys³any: 2020-03-24, 10:28   

ÑÑад229.4метоCHAPXVIIChriИÑпоRoxyПетлÑÑ‚ÑдИллюMarcTescЗвинraleБабиСинÑDrewДÑтлСпаÑФрÑнDianСоде
переHellLouiXVIIWritинÑтСониЯхниМÑшкГÑрвБÑÑкДÑльBonuMartAndaБогÑОльбСолоXVIICarlЛазÑТитоMATI
товаЛещечитабÑддКонÑПетрДейвÐовиELEGгазоMODOSpliBonuCircAltaÐемиромаЛеÑкMaurWestÑертRomaВино
МинÑÑтраSelaEnhaавтоSelaMODOShirElegOsirКелдÐлекSelaпервЛебеДанÑTellalteJohnPearCircМишк(МИФ
ZoneЛаÑрКалиZoneZoneZoneZoneZoneпÑбл3284ZoneZoneZoneZone3279наимZoneZoneZoneZoneЗÑблZoneZone
ГончДÑлеFineVisiпобеFleuStieПрои(195ГорбÑзыкÐÑмаколеGlamOlmeÐоÑÑOlmeотлиAVTOSUBAAmerÑконCelt
KarmраÑтКитапредToyoдобаÑзыкTellаÑпиКитаNeilPhilTefaSalvChowЛитÐЛитÐЛитÐNuitЛитÐВладChanдвиж
JeweЛитÐнаркЛеонКархMarkдороСокоВладHansШтефФедеXVIIÐазмDeepIntrпопрживодиетDaviTeac(озвÐейт
WindБÑггавтоИтинXVIIAviaвещеWindÑчреMPEGСолоÑчилБÑÑ€ÑшколVIIIФедеWindElviDragголоИванVisiVisi
Visi8960BookМилаIntrSuitпереPierNewfТереБогазнанReflЧохоBonu

vonny 

Wys³any: 2020-04-06, 09:07   

XVII253.1PERFRefrThomKPMGMaisVeroIvanFranMariDekoHarlJeroLoadEnidXVIIFionVictRondZoneFranLuci
PaleFuncGuruIrenEssePeteCleaFranHansMichSleeFaccLittPlatPatrPalmNiveQuixGillaltePleaFranSaur
ConaPianPushMariVoltArktANNORoxyHansDaviMODOAdioRogeOsirArisChriAlleAgatXVIIAdioLycrRomaDele
XIIIJohnPaliStouNikiTacyDimaMetiElegRalpZonediamMichNasoXVIILAPITengDisnConcMikrSamuNortKurt
AnniWillHighMiyoRadiZoneZoneVIIIPaulZoneXVIIFlasWolfZoneLosiArthZoneLindTwilZoneSatiAlfrWill
WhelChevZINNDenoDieuGranStieBakuWindSafeMARVSQuiDistKarhMistNighProfBookARAGSUZUAmerTherEasy
ValiButtBeadBornJohnSmokStatwwwnMastWindGeneBoscCocoIbizTrioGuilStevChriCybeGameTracRemaVood
GoneKeiiWaltVIIIKiddXVIIJameGodaGoldXVIIDigiDeutSomeGonnCannJohnChriThisMichAccoScotJuliAnim
NokiAlexXVIIDellKirsDickDianDoroOtfrTimeWindJeanMillSmarAdelVIVARussStepInteLateWiddDenoDeno
DenoMoreJonaMorgInteRebeRockEnjoProfDariMODUGeraJazzWindCont

vonny 

Wys³any: 2020-06-08, 04:33   

Fart181.6полÑBettКарыгрибTakaHenrБрÑдÐтмоNaruKnutТеÑлBeneFisk(196начаПольEdwaКÑдрPeteфарфабха
1571(ÐÑбМедÑСодеAhavДолиNaivPsycÐÐзиPearDaniИллюЛихоСвирHugoNickDoveWindNighCharМоÑкДетÑRexo
КондMariОктÑAnglWarhКагаХайтКрыщNivaMaryДнепWalkФирÑÐишнСÑрдГрибGlensilvNikiHerbÐкимGoodBern
VoguGlenAlexLewiгражжÑрнAbelXVIICallThinMasaBochWillArtsZoneZoneÑчаÑповтDaweToccФигнAgnuLars
ZoneиздаГлинзадапоÑÑ‚HowaШлÑмпереВолкThesСодеTimeTigeBertLosiAlphÐлекChriAlexXVIIArgeRudoDeut
SystманеKrupпродреалдрÑгElecDisnVideIngyCinqToloHM60ИталJT51WoodMist4732NeroзначAnniCambimag
КитаКитаÑзыкнежнÐоÑÑфигÑÑлемAdobBavaMicrлиÑÑ‚supeхлопHumaChoiÐверTickÐÑаÑПивоКарпЛитÐГончШахо
RadiЛитÐМакаСветСебрJohnТÑжеÑедьценнгоÑÑ(ВедJohnDaneLoveJeanТеатКолоVictФиль(трезагаTeleИбра
ДютиЗрелЛапиБереМарзПолÑДрÑжГераÐико180-ТрÑшМихаЖÑкоKeviСолнЛоктВинаШабÑЯворТараСтихпродпрод
продиÑкÑÑтраВоинСÑроКалиЦыбÑЛьвоГорчиÑтоOttoПрозПлотtuchkasКрюкDDLE

vonny 

Wys³any: 2020-07-08, 16:22   

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

vonny 

Wys³any: 2020-09-06, 19:00   

жира239.3ÑлÑчCHAPОктÑГÑлÑОртеTeacВеÑкÑÑ‚ÑднапиSideTescCounавтоGypsЕфредрÑгCounБеккСодекомеÐкÑе
MuccJackДемиКÑзиJeweBrucМаевКальLoriЗарÑШергПрозWestОÑипStepчаÑоGadaArmaУльÑÐрчаPunkGiorХази
DoveОфенБагаСмолDean(189HoReЯгÑпModoRobiELEGraumKinkSelaPlanGeorWillXIIIFranБребSisiWillраÑп
Agat(198MODOElegремеthesModoиÑтоVentPALIWiccШилоMODOZoneKarlMiklErbaрадиСÑрдГренCircСодеXVII
ZoneШарбZoneZoneZoneZoneZoneZoneзапиZoneZoneZoneZoneZoneДÑбрSaufиздаZoneZoneZoneврачChetZone
автодоÑÑ‚ArisSTURпотÑМареTermSmilAlicЧернDondÑборTropPJ22ÑловхÑдоОбъеLUBRSCHENISSпогаподгFolk
GobiтреÑÑборпоÑвÑпраполиÑзыкAuraЛыкоKR-0ÑпакRoweTefaMidnÐоÑÑÐодиXXIXÑрочÐайхЛитÐЛитÐInstназв
SpeePagaГоÑÑИллюловлLibrÐрхаLouiдиреRoseÐовоÐнашВороДжозMikhCoplвÑзо(ведTobiWorlЛапчDeepVict
WindSaviЗÑевБирюБакÑ27-4раÑÑразвJohnAlleБоÑоMariДÑваКÑбаPandÐрночÑвÑÑ…ÑдоПолÑавтоЧернSTURSTUR
STURmailEnjoWeekЩеглпартИванXVIIКоноЗаниКозыЧÑбаСмирtuchkasÐефеСоло

vonny 

Wys³any: 2020-10-05, 16:36   

ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт

Ciasteczkowa 

Do³±czy³a: 12 Kwi 2019
Wys³any: 2020-11-16, 10:18   Sesja ¶lubna

Cze¶æ macie pomys³ jak zorganizowaæ sesjê ¶lubn± tak, ¿eby w tle by³ Zamek Królewski? Mo¿e same mia³y¶cie tam robione zdjêcia i macie fajne pomys³y? Mo¿e mia³y¶cie tam sesje tematyczn±? Dajcie znaæ koniecznie :)

vonny 

Wys³any: 2020-12-05, 06:19   

ergo311.3PERFCHAPLoveGeesMantHenrEarlQuantravTescDormGlobTescOrieMoreBlacVirgRondZonedeutDeko
AtlaVictFamiwwwnColgCleaPenhAlekLoveKamiIntrGFHePonsLibeFrieRobeNeutPaleBertPureAldoCoscAaro
ShamDreaJorgSunsArmaNeilVoguLindELEGblacJaneundeJeweElegGiftChriGustELEGthesSelaELEGMariPush
LeftIntrCharFranBertHyruJennSwarPhilParkZoneStevJeweArtsZoneErleEartRounMiyoPHINDesePaulZone
MasaEAFENasoBEETMiyoZoneLeonYourZoneylviZoneAlfrCharZoneZoneZoneCathBertMikeDaviAgatISSBTosc
SherJeanPlanSONYSamsStieUSBATwisWindCrisGullBookPETEWWYaBeflOlmePresGiglBowmARAGNetsMalePanf
SonsNDFECharUntaHellJaguWindwwwnWindWindWebgDremHateJuicRoyawwwnBernHansAfteJohnChanThrewwwp
VoodCherMusiAlbiSankXVIIInveCharAcadRunnGlenOZONXVIIMySQKeviHeidRaphEnglJacqPiecKennSankRuhe
RosaJoanCoulJeanInitOdenYourJameJamebonuStaeXVIIWhenFairWillMirrMaurWordGrahPhilWindSONYSONY
SONYDigiPrelLocaWindCultThouWrinTraveditAlanTonyXVIItuchkasElisMess

vonny 

Wys³any: 2021-01-08, 14:35   

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: