Mrówik, bardzo ładnie wyglądasz w internetowej sukience a co najważniejsze to pięknie się błyszczy Dosztukuj 4 cm firanki od dołu i będzie jak znalazł Gratuluję załatwienia aktu bierzmowania - już coraz mniej spraw do załatwienia
Mrówik, fajnie, kolejne sprawy załatwione
te fontanny alkoholowe to fajne wynalazki. Tylko trzeba ich pilnować, żeby najmłodsi goście weselni się do nich nie dobrali U mojej koleżanki była taka fontanna z ponczem zaraz obok czekoladowej no i dzieciarnia się do niej dobrała Później poznikali jakoś z sali i okazało się, że pozasypiali w składziku...
_________________ ***doczekałam się ... 15.09.2007!***
zaproszenia śliczne !!!!!!!!!!! carrie takie jak Twoje????
Mrówik ładna ta suknia internetowa
no z fontanną może być problem no chyba że nie będzie dzieci??
hej, jestem pod wielkim wrażeniem jak sprawnie idzie cała organizacja wszystkiego ) czytam i czytam "pokoikowy dzienniczek" i zastanawiam się jak Ja ogarnę to wszystko
juz razdane 4 raproszenia
miało byc wicej ale K jakoś sie nie garnie ehhhh
miał też zrobić duzo duzo innych rzeczy ale coś mu się nie chce wiec zastosuje technike - olewam sprawy slubne i nic nie mówie'' zobaczymy kiedy wpadnie w popłoch