Łódzkie Forum Ślubne i Poślubne Strona Główna Łódzkie Forum Ślubne i Poślubne
...trochę inne forum ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Twoja indywidualna strona ślubnaTwoja strona ślubna
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
wpaskifilm
Autor Wiadomość
@Zbychu 
Administrator

Wysłany: 2010-02-06, 18:37   wpaskifilm

http://vimeo.com/9178314
co sądzicie o tego typu produkcji?

*lusia24 
lusia24

Wysłany: 2010-02-06, 20:34   

Podoba mi się, widać , że dobrej jakości sprzęt, oglądałam niestety bez dźwięku, ale wydaje się troszkę jakby był to program dokumentalny dla telewizji, w każdym razie jest to jakiś pomysł i podoba mi się wykonanie, może dlatego, że kamera na moje oko jest inna niż zazwyczaj przy kręceniu wesel.
Podejrzewam tez, że firma ta odpowiednio się ceni ;-)

@Zbychu 
Administrator

Wysłany: 2010-02-07, 01:30   

pomimo, iż dźwięk nie jest tu najważniejszy - to bez niego chyba nie ma co oglądać

co do cen - to nie wiem - ale kolega mi podrzucił linka, a że mi się spodobało to chciałem się zapytać jak innym...

z tego co rozumiem cały film zamyka się w 25 minutach - co jest dość mocnym uderzeniem w filmy 4h made in by Pan Kazio z wąsem... ale zarazem dość nietypowym podejściem do tego tematu - zupełnie innym...

wrażenie dokumentu to chyba z powodu rodowodu autora
http://wpaskifilm.pl/home/O_MNIE.html
i wygląda na słuszne..

*lusia24 
lusia24

Wysłany: 2010-02-07, 08:24   

faktycznie wykształcenie i CV imponujące, szczególnie dla tego typu produkcji. Myślę, że gdybym miała taka możliwość bardzo chętnie skorzystałabym z oferty tego Pana. Widać, że przemysł weselny zaczyna być bardziej profesjonalny, do tej pory można było uwiecznić tę chwilę świetnymi zdjęciami i przeciętnym filmem , a teraz i w tek kwestii się zmienia.
w każdym razie nadal uważam , że oferta wpaskifilm jest osiągalna dla nielicznych i nawet się temu nie dziwię ;-)

jazzy 
Moderator

Wysłany: 2010-02-10, 22:06   

mnie się bardzo ale to bardzo podoba, nie jest to jednak film który trafi w gusta większości, zdecydowanie wyróżnia się na tle produkcji weselnych
nie wiem jak wypada cenowo, ale dopóki cen nie znamy to nie ma co zakładać dramatu w tej kwestii
na pewno zdziwiłabym się gdyby ten film kosztował 900 zł, na pewno kosztuje więcej, ale pytanie ile to jest drogo za taki film?
nie ma co popełniać błędu zaniechania, lepiej zapytać i się nie zdecydować jeśli nas nie stać, niż nie zapytać a potem żałować jak się okaże po fakcie że mogliśmy sobie na to pozwolić ;)

*lusia24 
lusia24

Wysłany: 2010-02-11, 07:15   

jazzy, masz absolutną rację, ja nie pytam bo już mnie film weselny nie interesuje,
jazzy napisał/a:
ale pytanie ile to jest drogo za taki film?
dlatego napisałam, że wcale nie zdziwiłabym się wysoką ceną, bo po prostu facet posiada i sprzęt i umiejętności nieporównywalne do większości takich firm.
Na pewno jak osoba mi bliska będzie organizować ślub i wesele to chętnie dam namiary na Wpaskifilm, jeżeli już mam swoje nędzne oblicze gdzieś oglądać to chociaż w profesjonalnym ujęciu ;-)

Odpowiedz do tematu