Łódzkie Forum Ślubne i Poślubne Strona Główna Łódzkie Forum Ślubne i Poślubne
...trochę inne forum ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Twoja indywidualna strona ślubnaTwoja strona ślubna
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
EURO-STYL
Autor Wiadomość
Margot 

Wysłany: 2009-09-18, 11:13   

Mnie też czesała do ślubu p. Monika i byłam bardzo zadowolona (już po próbnym uczesaniu wiedziałam, że tylko Ona może mnie uczesać w tym wielkim i ważnym dla mnie dniu). Makijaż robiła druga Monika i :buja w oblokach: wszystkim bardzo się podobał. Muszę szczerze przyznać, (i to nie jest żadna reklama) że bardzo profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do klienta, umie wydobyć piękno z każdej osoby. Polecam!

27.06.2009r.

jazzy 
Moderator

Wysłany: 2009-10-02, 09:46   

a ja w końcu dotarłam do salonu na Nawrot do p. Ani :yesyesyes:
zgodnie z obietnicą moje wrażenia...

gorąco polecam!
byłam na zabiegu na ciało o nazwie Orient Express (to chyba zabieg na bazie kosmetyków Dermiki o ile dobrze pamiętam). Perfekcyjny peeling całego ciała, maska i masaż drenujący, re-we-la-cja!!!
a do tego jeszcze miałam maskę algową na twarz no i masaż twarzy i głowy :buja w oblokach:
zrelaksowałam się na maksa!
bardzo się cieszę, że w końcu trafiłam do tej dziewczyny, naprawdę profesjonalistka w każdym calu a do tego świetnie masuje, czego mi zawsze u kosmetyczek brakowało :)
tak więc z czystym sumieniem polecam! :)

jazzy 
Moderator

Wysłany: 2010-02-05, 17:45   

dopisuję się do grona zachwyconych zabiegiem Sun Soul :mrgreen:
Wasze opinie tak mnie zachęciły, że sprezentowałam karnet na ten zabieg swojej przyjaciółce, no i głupio było mi samej nie spróbować
jakoś nastawiłam się po prostu na relaks i odprężenie głównie a nie to opalanie, ale przyznam że jestem absolutnie zachwycona efektem :mrgreen:
gorąco polecam przed ślubem, opalenizna wychodzi idealna
właśnie taka delikatna i subtelna że nie gryzie się z bielą sukni
ja mam teraz bardzo jasną skórę więc efekt zobaczyłam dość szybko, oczywiście nie ma co porównywać do air brush'a, ale uważam, że na środek zimy SS jest optymalny
skóra jest delikatnie i naturalnie opalona, promienieje, no i jest niesamowicie gładziutka
peeling przygotowujący do zabiegu po prostu bajka, połączony z masażem odpręża niesamowicie
potem maska na ciało i wygrzewanie się pod kocykiem... oczywiście usnęłam :lol: i wcale ale to wcale nie chciało mi się wstawać :lol:

bardzo bardzo polecam jak reszta forumek, naprawdę super sprawa
zobaczymy jeszcze jak z trwałością, jestem ciekawa ile się ta opalenizna utrzyma, ale obstawiam że tak jak normalny samoopalacz...

*Mika24 
Szczęśliwa żona

Wysłany: 2010-02-06, 00:30   

Ja przed swoim ślubem przeczytałam na forum wiele pozytywnych komentarzy na temat ES, a zwłaszcza makijażu Pani Moniki. Bardzo chciałam tam iść, więc poruszyłam niebo i ziemie :lol: żeby mnie Pani Monika malowała ( a właściwie to zleciłam to świadkowej i dziewczyna stanęła na wysokości zadania). Umówiłam się na próbną fryzurę i makijaż przed ślubem koleżanki. Makijaż jaki wykonała Pani Monika był zadowalający, ale nie zachwycający. Natomiast fryzura pewnej pani... cóż... gniazdo na głowie, według jej pomysłu,a jak powiedziałam,że niestety nie podoba mi się, to usłyszałam tylko, ze nic sie z tym nie da zrobić. Cóz... fryzura żyła tylko pół godziny... w domu trafiła pod prysznic, a na wesele poszłam w rozpuszczonych włosach.
Zrezygnowałam z usług ES. Do mojego ślubu czesał mnie inny fryzjer i malowała pewna dziewczyna, ale ich usługi polecę w innym temacie :-P

Pewnie jestem jedną z nielicznych niezadowolonych, ale cóż. Ja nie miałam tam szczęścia, ale każda musi spróbować sama :-P

carrie 

Wysłany: 2010-02-06, 09:17   

A wiec bylam w ES i ja :) Makijaz Pani Moniki J. po prostu mnie zachwycil :lizak: i wiem, ze to jest to :)
Co do fryzurki to poki co zrobilysmy probe proby ;) zeby zobaczyc jak mi sie utrzymaja loczki. Tym razem zdalam sie zupelnie na moja fryzjerke. Fryzura zachwycila wszystkich <mialam w ten dzien impreze rodzinna> tylko, ze wlosy slabo sie utrzymaly <o co nie winie fryzjerki, a raczej moje ciezkie wlosy..> Wracam do ES w kwietniu na kolejna probe fryzurki :lol: po pierwszym tescie, wiem juz troche wiecej i mysle, ze tym razem 'wyprodukujemy' cos niesamowitego :)
Co do samego ES jako salonu: zarowno usluga jak i obsluga na najwyzszym poziomie. Zdecydowanie moge polecic czesanie, strzyzenie i pasemka u Lindy <bo tylko z jej uslug korzystalam>.
I mimo, ze jeszcze nie zrobilysmy mojej finalnej fryzurki slubnej, to juz sie zapisalam na dzien mojego slubu na makijaz i fryzure, bo wiem, ze wybranie TEJ jedynej fryzury to kwestia czasu :)

carrie 

Wysłany: 2010-03-25, 01:50   

Czy ktoras z Was kupila "Pakiet Ślubny" w Euro Stylu?
Ja sie właśnie przymierzam. Wychodzi bardzo sensownie, jeśli ktoś planuje robić dodatkowe zabiegi.
Teraz jak przyjade do Polski wybieram sie "Czekoladowe praliny"-zabieg czekoladowy, zapowiada się super :lizak:

*Duszka 

Wysłany: 2010-03-25, 05:22   

carrie, wiem, że Myszka_D się przymierza.
Ostatnio jak byłyśmy u fryzjera to akurat trafiło nam się i miałyśmy możliwość podpatrywania p. Moniki, która maluje. Już wcześniej wiedziałam, że na ślub Myszki chcę się tam malować, ale teraz wiem to już na 100%. Przy okazji Myszka wypytała się właśnie o pakiet, ale nie wiem co ostatecznie zdecydowała.

Jak już tu piszę - ponownie byłam obcinana i farbowana przez Lindę i jak zwykle jestem baaardzo zadowolona. Za każdym razem wychodzę z nową fryzurką i innym kolorkiem i to jest super. A Linda tradycyjnie nawet z beznadziejnie obciętej grzywki potrafi wyczarować coś sensownego na głowie niesfornej klientki 8-)

jazzy 
Moderator

Wysłany: 2010-03-25, 13:02   

carrie, już Ci zazdroszczę!!!
pakiet gorąco polecam, w przedślubnej gonitwie inaczej nie zmobilizujesz się do jakiegokolwiek odpoczynku i relaksu ;)

co do grzywki, to ostatnio uparłam się na nią bardzo i Linda wyczarowała mi coś z czego w końcu jestem zadowolona :mrgreen: sama chyba nie była przekonana czy to jest to czego oczekuję ale ja jestem absolutnie zachwycona
no może już powoli mniej bo mi włosy odrastają więc czeka mnie powtórka :) i już się na nią cieszę :) pewnie wrócę znów z krótszymi włosami... podcinam je metodą małych kroczków, ubyło ich już całkiem sporo ale dobrze mi z tym więc nie mogę się doczekać kolejnej wizyty ;)

*kajki 
żona (nie)oswojona

Wysłany: 2010-03-25, 13:06   

jazzy,
a pochwalisz sie??? :lol:

jazzy 
Moderator

Wysłany: 2010-03-25, 13:08   

no właśnie się pochwaliłam ;)

*Mika24 
Szczęśliwa żona

Wysłany: 2010-03-25, 14:48   

jazzy, Duszka, fajnie, że jesteście zadowolone z cięcia p.Lindy. Teraz żałuję,że może się nie wybrałam wtedy do niej i może byłabym zadowolona, bo ta druga fryzjerka ... długo jej dzieła nie zapomne :shock: Ale kto wiem... może jeszcze raz spróbuje kiedyś, tym razem u Pani Lindy .

*kajki 
żona (nie)oswojona

Wysłany: 2010-03-25, 15:21   

jazzy,
a tak bardziej "obrazowo-zdjeciowo" sie pochwalisz? :lol:

jazzy 
Moderator

Wysłany: 2010-03-25, 16:07   

boszee, pokolenie obrazkowe wyrasta ;)

może następnym razem, bo teraz już nadaję się do kolejnego cięcia ;)

Mika, ja uważam, że nie ma fryzjera dla wszystkich, każdemu może podobać się coś innego, mnie akurat styl Lindy bardzo odpowiada, co nie znaczy że każdemu to będzie się podobało
uważam, że żeby coś ocenić warto spróbować
akurat z fryzjerami to jest tak, że trudno trafić na idealnego, z którym rozumiemy się tak, że zawsze wychodzimy zadowolone z salonu
jak już się kogoś takiego znajdzie, to jest wielki skarb i trudno potem zmienić ;)
ja póki co nie zamierzam zmieniać, bo naprawdę jestem zadowolona :)

*Mika24 
Szczęśliwa żona

Wysłany: 2010-03-25, 16:13   

jazzy, to prawda, że trzeba trafić w swojego fryzjera i potem trudno zmienić ;-)
Ja zawsze kogoś znajde, 4-5 cięć i ...przeprowadzam się gdzieś i znowu szukanie od nowa. Teraz szukam swojego na Retkinii :) Mam na oku Panią Kasię, jutro idę po raz 3ci, na razie jestem zadowolona. Może wreszcie tu osiądę :-/
Ale może i dam jeszcze jedną szansę EURO-STYLowi.
Ostatnio zmieniony przez Mika24 2010-03-25, 16:15, w całości zmieniany 1 raz  

*Duszka 

Wysłany: 2010-03-25, 16:14   

Mika24 napisał/a:
Ja zawsze kogoś znajde, 4-5 cięć i ...przeprowadzam się gdzieś i znowu szukanie od nowa.

Ja z Ozorkowa na Ketlinga do Lindy jeżdzę, więc dla mnie przeprowadzka nie jest powodem do zmiany fryzjera ;-)

*Mika24 
Szczęśliwa żona

Wysłany: 2010-03-25, 16:18   

Duszka, o nie... ja nie zamierzam jeździć 35 km do mojego rodzinnego miasta do fryzjera :foch: :lol:
Ale w sumie ... może jednak nie był aż taki zachwycający żebym była w stanie to dla niego ( czyt. dla siebie) zrobić :-P

jazzy 
Moderator

Wysłany: 2010-03-25, 21:37   

HA! wiedziałam że kiedyś ktoś znany doceni kunszt mojej ulubionej wizażystki!
jej makijaż smoky eyes został pochwalony w nowym In Style :mrgreen:
znalazła się tam w naprawdę zacnym towarzystwie m.in. Ani Orłowskiej (kojarzycie? ma program w TVN Style)
zdjęcie kiepskiej jakości niestety, ale zainteresowane osoby mogą zobaczyć u źródła, tutaj tylko poglądowo :)

carrie 

Wysłany: 2010-03-31, 00:01   

nooo to wielkie gratulacje :brawo: :D

*essenita 

Wysłany: 2010-03-31, 21:35   

Fiu fiu, no o gratulacje przeogromne :brawo:

*misia-misia 
... :)

Wysłany: 2010-03-31, 22:15   

ja wprawdzie mam fryzjerkę ale... mam ochotę wybrać się do p.Lindy :-)

Odpowiedz do tematu