a mi się marzy czerwony obrus z białym tiulem i płatkami róż ale wiem że to nierealne więc na upartego może zakombinuję coś w tym stylu tylko zamiast tego fioletu to bordo tiul i białe nakrycie z czerwonymi świecami i kwiatami
lub coś takiego
Jestem sceptycznie nastawiona do rybek w wazonach stojących na stołach.
Na ostatnim weselu niektórzy goście uznali za świetną zabawę przenoszenie rybek z wazonu do wazonu. W pewnym momencie wszystkie znalazły się w dwóch wazonach. Większość padła.
Alma_, patrz wyżej. Moi znajomi podpatrzyli to właśnie chyba u Anci i jak sami mieli wesele w Tworzyjankach w grudniu, to kupili rybki i wpuścili po jednej do każdego wazonu.
Szczako czy te zdjęcia, które wstawiałaś wyżej są z polskich stron? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej konkretnej firmy, a niektóre z tych Twoich propozycji są śliczne
Zdjecie malo wyrazne, bo z magazynu.... popatrzcie, w wazonie sa plasterki limonek Moga byc rowniez cytrynki uwazam, ze to bardzo ciekawy i tani pomysl dekoracji, tylko ze na zdjeciu to wszystko pieknie wyglada, a jak w rzeczywistosci...?
Fajna dekoracja z tymi limonkami:)
Myslę, ze cytrynki żółte i orzezwiajaće to śiwetny pomysł na takie letnie, niezbyt "oficjalne,eleganckie" przyjęcie weselne